aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο «μοίρασαν» AΠΟΕΛ και ΑΕΚ και πάνε για… θρίλερ στην «Αρένα» (vid & pics)

Το «μοίρασαν» AΠΟΕΛ και ΑΕΚ και πάνε για… θρίλερ στην «Αρένα» (vid & pics)

Στην «ΑΕΚ Αρένα» το βράδυ της 6ης Μαρτίου θα λύσουν τις διαφορές τους ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ΓΣΠ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca – Cola και το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά θα κριθεί την επόμενη Τετάρτη.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαχίντ στο 19’, ενώ η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Σάστρε στο 39’. Οι Λαρνακείς πήραν ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης με το πάντα πολύτιμο σε αγώνες νοκ – άουτ εκτός έδρας γκολ.

Προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ με πέναλτι, απάντησε η ΑΕΚ

Πιο απαιτητικά άρχισε τον αγώνα ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι ήλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης και μετέφεραν το σκηνικό γύρω από την περιοχή του Τόνιο. Στο 18΄ ο Γιώργος Νικολάου καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαρσία στον Εφραίμ, μία απόφαση που έφερε διαμαρτυρίες από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Η επαναληπτική προβολή της φάσης από την Cytavision δείχνει ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν «τραβηγμένη». Ο Ζαχίντ στο 19’ ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, νίκησε τον Τόνιο και έδωσε προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ

Ισορροπημένο ήταν το ματς στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, με την ΑΕΚ να αντιδρά στο 39’ με τον Σάστρε να κάνει στροφή γύρω από τον εαυτό του και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ρόμο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ήθελαν, αλλά δεν ευστόχησαν

Βεβιασμένα λάθη, περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και δύναμη ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά στοπ μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες ήθελαν να πετύχουν δεύτερο γκολ, όμως δεν ήταν εύστοχοι στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο Ακοράν για μερικά εκατοστά δεν σκόραρε στο 61’, ενώ ο Τόνιο απογειώθηκε ένα λεπτό αργότερα σε σουτ του Εφραίμ και έσωσε την εστία της ΑΕΚ.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΠΟΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Ρόμο, Μερκής, Ιωάννου, Βούρος, Φακινέτι, Μοράις, Σόουζα, Βιντιγκάλ (63′ Τάαμαρι), Ζαχίντ (76′ Γιάκολις), Εφραίμ, Μπάλογκ (76′ Μπέζιακ).

ΑΕΚ (Αντόνιο Ιδάλγο): Τόνιο, Καταλά, Μοϊσόφ, Τρουγιόλς, Χέφελ, Γκαρσία, Σάστρε (89′ Λαρένα), Ακοράν (77′ Σίλβα), Τέτε, Τρισκόφσκι, Γιάννου (84′ Ακίνο).

Σκόρερ: 18′ (πέναλτι) Ζαχίντ / 39′ Σάστρε

Κίτρινες: Ιωάννου / Τρουγιόλς, Χέφελ, Σίλβα, Τόνιο

Αποβολές:

Στάδιο: Γ.Σ.Π

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου

Α’ Βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου

Β’ Βοηθός: Παύλος Γεωργίου

4ος: Αβραάμ Τσούκκας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρίστος Νικολαϊδης



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ