aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο μήνυμα της Ομόνοιας σε Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Το μήνυμα της Ομόνοιας σε Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Πανηγυρίζει την επιστροφή της Ομόνοιας στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου σε ανακοίνωσή της η ομάδα του τριφυλλιού. Οι πράσινοι σημειώνουν ότι νιώθουν και είναι πρωταθλητές εκπροσωπώντας με χαρά την Κύπρο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εκφράζουν σεβασμό στην Ανόρθωση και συγχαίρουν επίσης ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα που εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σχετικό απόσπασμα: «Θέλουμε να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στην Ανόρθωση και τον κόσμο της. Είναι ευχάριστο που οι φίλαθλοι της Κύπρου απολαμβάνουν ξανά ωραίους μεταξύ μας αγώνες. Συγχαίρουμε επίσης και τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα που έχουν εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ελπίζουμε όλες οι ομάδες να ξεπεράσουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες αυτήν την πρωτοφανή κρίση. Επιπλέον, αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο παρατηρήθηκε συνεργασία και κατανόηση σε πολύ καλά επίπεδα στις ομάδες εργασίας και στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ομοσπονδίας, με στόχο να καταλήξουμε στις καλύτερες δυνατές λύσεις για το κοινό καλό».

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Απόδοση δικαιοσύνης, νιώθουμε και είμαστε πρωταθλητές!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ