aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο κρίσιμο τεστ του Γιάννη

Το κρίσιμο τεστ του Γιάννη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, βρίσκεται ο πρόεδρος του συλλόγου Πρόδρομος Πετρίδης. Το θέμα που «καίει», ασφαλώς, δεν είναι άλλο από το μέλλον του Γιάννη Γιαννιώτα στους πρωταθλητές Ελλάδος, με τους γαλαζοκίτρινους να θεωρούν αδήριτη ανάγκη τη διατήρηση του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού στο ρόστερ τους για άλλη μια σεζόν.

Έδωσε ώθηση στο δεύτερο μισό της λήξασας αγωνιστικής περιόδου ώστε η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Και προφανώς κρίνουν πως με αυτόν στην ενδεκάδα, ο ΑΠΟΕΛ θα ενισχύσει τις πιθανότητές του για πρόκριση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η τελευταία ενημέρωση λέει πως ο Γιαννιώτας επιστρέφει στο Ρέντη και μετά από κάποιες μέρες προπονήσεων, ο Μάρκο Σίλβα θα κληθεί ν’ αποφασίσει για την τύχη του. Δηλαδή τέλος του μήνα ή το αργότερο αρχές Ιουλίου στον ΑΠΟΕΛ θα γνωρίζουν ποιο θα είναι το μέλλον του 22χρονου και αναλόγως θα κινηθούν.

Οι ερυθρόλευκοι αρχίζουν στις 20 Ιουνίου την προετοιμασία. Η αποστολή θα… μετακομίσει στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας, όπου θα διανυθεί το πρώτο σκέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και ακολούθως ο Μάρκο Σίλβα θα αποφασίσει εάν χρειάζεται ή όχι τον Γιαννιώτα.

Προς το παρόν ο ποδοσφαιριστής, μετά και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της εθνικής Ελλάδος, απολαμβάνει τις διακοπές του και όπως δήλωσε θα τα δώσει όλα, ώστε να πείσει τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού ότι αξίζει μιας δεύτερης ευκαιρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ