aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο κεφάλαιο Μάριος Ηλία και τα τρία σενάρια

Το κεφάλαιο Μάριος Ηλία και τα τρία σενάρια

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η αποχώρηση του Γιώργου Παπαγεωργίου (που συνεχίζει στον Απόλλων Σμύρνης) χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα αφού εξέπνευσε το συμβόλαιό του, έβαλε μεγαλύτερη πίεση στον Εθνικό για το κεφάλαιο Μάριος Ηλία. Εάν ο διεθνής επιθετικός δεν παραχωρηθεί φέτος, του χρόνου θα είναι κι αυτός ελεύθερος να υπογράψει σε άλλην ομάδα.

Τρία είναι τα σενάρια σήμερα για τον Μάριο Ηλία, που διατηρεί συμβόλαιο με τον Εθνικό και για τη νέα σεζόν. Είτε να παραχωρεί άμεσα για να πάρει οικονομικά ανταλλάγματα ο Εθνικός, είτε να γίνει επέκταση στο συμβόλαιο του, είτε να συνεχίσει στο Δασάκι και έπειτα να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Για τον Κύπριο διεθνή επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες. Αρχικά ήταν η Ανόρθωση, ακολούθως ο ΑΠΟΕΛ, ενώ την περίπτωση του «καλοβλέπει» και η Ομόνοια. Για να αποχωρήσει όμως τώρα από τον Εθνικό θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι για να τον αποκτήσουν θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Μάριος Ηλία αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Εθνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ