aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο ιστορικό του «πολέμου» ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

Το ιστορικό του «πολέμου» ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων και τοποθετήσεων έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Κυριακής όταν και τελείωσε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος αυτός που μέσω δηλώσεων του αμέσως μετά τη λήξη, εξέφρασε τα παράπονα της λευκωσιάτικης ομάδας για τη διαιτησία του αγώνα, ενώ στη συνέχεια μέσω αναρτήσεων του το ίδιο βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έριξε κι άλλο… λάδι στη φωτιά.

Το πρωί της Δευτέρας ήταν η σειρά του εκπροσώπου Τύπου της προσφυγικής ομάδας Δημήτρη Χριστοφόρου να απαντήσει επίσης μέσω ανάρτησης και να πετάξει ξανά το… μπαλάκι στον ομόλογο του. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος απάντησε εκ νέου μέσω «χτυπήματος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο αργότερα, κλιμακώνοντας την ένταση.

Τα πάντα κύλησαν ήρεμα τις επόμενες ώρες, ήταν όμως τελικά η ηρεμία πριν την… καταιγίδα. Η Ανόρθωση το βράδυ της Δευτέρας σήκωσε το… γάντι και μέσω επίσημης ανακοίνωσης της πραγματοποίησε κατά μέτωπο επίθεση τόσο στον ΑΠΟΕΛ όσο και στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Γιώργο Πάπουτσο.

Μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η λευκωσιάτικη ομάδα έκανε λόγο για αστειότητες, και έδωσε… ραντεβού για απαντήσεις σήμερα. Και ήταν τυπική… Λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση, μιλώντας για αστειότητες, ανακρίβειες, υπεκφυγές και αυτογκόλ από πλευράς των κυανολεύκων.

Τελειωμό δεν είχαν όμως εκεί οι επίσημες τοποθετήσεις. Η Ανόρθωση απάντησε εκ νέου το απόγευμα της Τρίτης και πλέον το ερώτημα είναι αν ο ΑΠΟΕΛ αποφασίσει να βάλει ένα τέλος στην κόντρα που έχει ανοίξει, και προτιμήσει να μην απαντήσει ξανά, ή εάν θα υπάρξει και νέο επεισόδιο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ