aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο ισχυρό όπλο και η σταθερότητα

Το ισχυρό όπλο και η σταθερότητα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας μετά την πρόσφατη νίκη επί της ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο ήταν πιο έντονοι από προηγούμενες επιτυχίες. Αυτό έχει την εξήγησή του. Ήταν η δεύτερη φετινή νίκη επί της ομάδας της Λεμεσού αφού επικράτησε και στο πρώτο ματς στο «Αμμόχωστος». Τι σημαίνει αυτό;

Σε περίπτωση ισοβαθμίας με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος οι ερυθρόλευκοι υπερτερούν και αυτό το γεγονός ίσως αποβεί καταλυτικής σημασίας για να είναι παρούσα η Νέα Σαλαμίνα στο Α’ γκρουπ στη Β’ φάση. Ισχυρό «όπλο» για την ομάδα του Πουρσαϊτίδη αφού, βάσει των βαθμολογικών δεδομένων που υπάρχουν σήμερα, θα δώσει μάχη κυρίως με ΑΕΛ και ΑΕΚ για τις θέσεις 5 και 6.

Την ίδια ώρα, η Νέα Σαλαμίνα έχει στο χέρι και την επιτυχία επί της ΑΕΚ στον Α’ γύρο και αν δεν χάσει στον δεύτερο, θα έχει και έναντι των κιτρινοπράσινων το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Οι ερυθρόλευκοι, αν και σε κάποιες περιπτώσεις αμφισβητήθηκαν, αυτό που δείχνουν σε βάθος χρόνου είναι ότι συνεχίζουν απ’ εκεί που έμειναν πέρσι. Και ναι, δείχνουν ικανοί να πετύχουν κάτι ανάλογο. «Φωνάζουν» με τις πλείστες εμφανίσεις τους και τα αποτελέσματά τους ότι αυτό που πέτυχαν πέρσι δεν ήταν πυροτέχνημα. Η σταθερότητα είναι κάτι που θέλουν και πετυχαίνουν σε βάθος χρόνου.

Η δουλειά που επιτελείται από τον Πουρσαϊτίδη αλλά και από τον Παπαϊωάννου είναι εξαιρετική. Παρόλο που το καλοκαίρι αποχώρησαν σημαντικές μονάδες, κατάφεραν να τις αντικαταστήσουν επάξια και η Νέα Σαλαμίνα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, με χαμηλό προϋπολογισμό, βρίσκεται στα ψηλά και κερδίζει τις εντυπώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ