aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο γράμμα των κυπριακών ομάδων στον Άγιο Βασίλη – Ευχές, απειλές και δώρα

Το γράμμα των κυπριακών ομάδων στον Άγιο Βασίλη – Ευχές, απειλές και δώρα

Έφτασαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και όπως κάθε χρόνο όλα τα παιδιά αυτού του κόσμου γράφουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, έτσι φέτος θα γράψουμε και εμείς. Όχι εμείς ακριβώς, αλλά οι  ομάδες του Big6 του κυπριακού ποδοσφαίρου!

Εμείς σας «αποκαλύπτουμε» τι ζήτησαν οι πρόεδροι ή και προπονητές των ομάδων Α΄ Κατηγορίας από τον Άγιο Βασίλη. Με δόση χιούμορ και καμία πρόθεση παρεξήγησης με τον οποιοδήποτε. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και δύναμη ώστε να περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται την πανδημία που ταλαιπωρεί ολόκληρη την ανθρωπότητα και δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τον κυπριακό αθλητισμό.

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ή ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

Απόλλων

«Αγαπητέ Άγιε,

Ξέρεις, το Βασίλης (σ.σ. Δημητρίου) δεν μπορώ να το προφέρω εδώ και αρκετά χρόνια. Τον σκέφτηκα και από το στρες χάλασε η κάπα μου μέρες που είναι. Αγαπητέ, Μπίλι εδώ και χρόνια σου ζητώ ένα πρωτάθλημα αλλά μου το κλέβεις από τα χέρια και το δίνεις αλλού. Πραγματικά σου το λέω, εάν δεν έρθει φέτος η κούπα στο Κολόσσι δεν θα σου ξαναστείλω γράμμα ποτέ. Κάνε τα μαγικά σου και υπόσχομαι να σε βάλω εσένα στη μοτορούα στους πανηγυρισμούς και να μην πάρω τον Φανούριο.

Νίκος Κίρζης».

ΑΕΚ

«Αγαπητέ Βασίλη,

Εγώ είμαι ώριμος άνθρωπος. Ξέρω τι θέλω και τι ζητάω, αλλά απ’ ότι καταλαβαίνεις δαμέ στη Σκάλα αποφεύγουμε να λέμε ότι θέλουμε το πρωτάθλημα. Εσύ κάνε τα μαγικά σου να το πιάσουμε και μαζί φέρε οδηγό χρήσης γιατί δεν θα ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Α, κοίτα Βασιλάκο. Φώτισε τους ΑΕΚτζήδες να γεμίσουν έστω στο 50% που επιτρέπεται την «Αρένα». Δηλαδή τι άλλο πρέπει να τους κάμω;

Άντρος Καραπατάκης».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

«Βασίληηηη…

Τι κάνεις ρε; Πόση ώρα να περιμένω; Ο Χαμπουλλάς έφυγε, βαρέθηκε, πήγε κυνήγι και με έβαλε να σε περιμένω. Άμα γέρασες δήλωσε παραίτηση να έρθει άλλος να πούμε. Τι στο δ@@@@ κάνεις. Δεν μας παρατάς και εσύ λέω εγώ. Άης Βασίλης και Άης Βασίλης να πούμε. Αν υπήρχε Άης Βασίλης δεν θα υπήρχαν παιδιά που να πεινάνε και άλλα να τρώνε με χρυσά κουτάλια να πούμε. Εμείς που πετύχαμε τόσα πολλά για κυπριακό ποδόσφαιρο, ένα δώρο δεν αξίζουμε να πούμε;

Τιμούρ Κετσπάγια».

ΑΠΟΕΛ

«Βασιλάκο…

Κάτσε δαμέ μαζί μου ρε φίλε να σου βάλω ένα ουίσκι να πάνε τα φαρμάτζια κάτω. Έχω παράπονο από σένα για την περσινή χρονιά. Είπαμε, να χάσουμε ένα πρωτάθλημα αλλά όχι κι έτσι. Επονέσαμε τα μάθκια μας κάθε παιχνίδι και νομίζεις εν λίγα που τους πληρώσαμε πάλε; Ο Σωφρόνης εσουλούπωσε την κατάσταση. Δώσε του δύναμη και να συνεχίσει την ανοδική πορεία και αν είμαι στο κόλπο της διεκδίκησης θα τους γελάσω πάλε να το ξέρεις.

Πρόδρομος Πετρίδης».

Ομόνοια

«Hello, Santa Claus…

Το ξέρεις ότι είσαι ο αγαπημένος μου φίλος. Τις ευχές που σου ζήτησα πέρσι μου τις εκπλήρωσες. Η Ομόνοια κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια και τους κέρασα καραβίδες, μανιτάρια, αμπελοπούλια. Πήρα τον τιμοκατάλογο και παρήγγειλα ότι είχε στο μενού. Κερασμένα όλα, αγαπημένε μου Άγιε. Για φέτος στείλε μου 2-3 παικταράδες τον Ιανουάριο γιατί άρχισαν και μου την λένε οι Ομονοιάτες ότι δεν ρίχνω χρήμα για παίκτες.

Σταύρος Παπασταύρου».

ΑΕΛ

«Ρε χωρκανέ…

Ξέρεις ότι εγώ σπάνια μιλώ, αλλά όποτε μιλήσω όλοι σιωπούν τζιαι ακούν με. Τα πολλά λόγια εν φτώχεια. Η κατάσταση είναι σοβαρή. Έφυγε το Κερκεζούι μου που κουβαλούσε την ομάδα. Κάμνουμε νέο ξεκίνημα με το καλαμαρούι. Μάζεψε το νου σου όπου τον έχεις και βοήθα την ΑΕΛάρα μου να βρει τον δρόμο της. Διαφορετικά που τη Λεμεσό δεν περνάς ξανά. Άτε, νασταρόβια και καλή χρονιά!

Ανδρέας Σοφοκλέους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ