aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤο «Γκολ στη Ζωή» παίζει μπάλα για την στήριξη των πυρόπληκτων

Το «Γκολ στη Ζωή» παίζει μπάλα για την στήριξη των πυρόπληκτων

Ο εθελοντικός – φιλανθρωπικός οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» διοργανώνει την Πέμπτη (08/7 – 19:00) φιλικό αγώνα μεταξύ ομάδων πρώην ποδοσφαιριστών, με στόχο την συλλογή χρημάτων και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την ανάγκη στήριξης των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, που είδαν τις ζωές τους να καταστρέφονται στη φονική πυρκαγιά του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα καινούρια γήπεδα του αθλητικού κέντρου Central Park Futsal και σε αυτόν θα συμμετάσχουν πολλοί παλιοί γνώριμοι αστέρες του κυπριακού ποδοσφαίρου, οι οποίοι κινητοποιούνται προκειμένου να συνδράμουν με το δικό τους τρόπο στην προσπάθεια στήριξης των πληγέντων.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 7:00μμ και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι θα παρευρεθούν στο Central Park Futsal, το οποίο βρίσκεται εντός του πάρκου της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας. Οδηγίες για πρόσβαση στο Central Park στον σύνδεσμο centralpark.com.cy.

Ο εθελοντικός – φιλανθρωπικός οργανισμός «Γκολ στη Ζωή» δημιουργήθηκε από ποδοσφαιριστές το 2017, για να αναδείξει την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου και να επιστρέψει στην κοινωνία ένα μέρος από την αγάπη που τόσο απλόχερα η κοινωνία προσφέρει στο ποδόσφαιρο και στους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ