aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣTo ενιαίο κίνημα οπαδών τοποθετείται για την επιστροφή των οργανωμένων

To ενιαίο κίνημα οπαδών τοποθετείται για την επιστροφή των οργανωμένων

Διαψεύδει κάθε πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας και έκανε λόγο για σκέψεις επιστροφής των οργανωμένων οπαδών στα γήπεδα το ενιαίο κίνημα οπαδών. Με τοποθέτησή του προς τα Μέσα Ενημέρωσης το κίνημα οπαδών που αποτελείται από τους πλείστους (όχι όλους) συνδέσμους οργανωμένων οπαδών τονίζει πως από την ημέρα που εφαρμόστηκε το μέτρο της κάρτας φιλάθλου δεν έπαψε ποτέ να συγκαλεί κοινές συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ των συνδέσμων για το όλο ζήτημα, εντούτοις διαψεύδει τα περί σκέψεων επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους υπό αυτά τα δεδομένα.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Λόγω κάποιων δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, οφείλουμε να ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την εγκυρότητα τους. Ως ενιαίο κίνημα οπαδών, από την μέρα εφαρμογής του συγκεκριμένου τρομονόμου δεν πάψαμε ποτέ τις κοινές συναντήσεις και συζητήσεις επί του θέματος. Δεν συζητήσαμε όμως ποτέ την πιθανότητα επιστροφής μας στα γήπεδα όσο υφίστανται τα σημερινά δεδομένα.

Εντός των ημερών, όντως υπάρχει προγραμματισμένη κοινή συνάντηση, όχι για συζήτηση επιστροφής αλλά για να παρθούν μέτρα αντίδρασης.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ