aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤο έφερε τούμπα και το πήρε! (pics+video)

Το έφερε τούμπα και το πήρε! (pics+video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Ερμής έφερε… τούμπα το αποψινό παιχνίδι με την Αλκή και επικράτησε 3-2 επί της «Αθάνατης», παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΖ όπου ο Ερμής ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 19ο λεπτό, μέχρι το τέλος του 45λεπτου κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα. Οι «φτεροπόδαροι» είχαν διάθεση και κατοχή της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η Αλκή με φαλτσαριστό πλασέ του Βασίλεφ άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο πέτυχε ο Εμεγκάρα στο 34ο λεπτό με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Πέντε λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος της άμυνας της «Αθάνατης», ο Τσούμου από πολύ κοντά με πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά ο Τσούμου στο 59ο λεπτό νίκησε τον Πάρντο σε τετ-α-τετ κάνοντας το 3-1, βάζοντας πλέον δύσκολα στην ομάδα του Δαμιανού. Ωστόσο, ο Σεμέδο στο 79’ με όμορφο σουτ εκτός περιοχής έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι, η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς φιλοξενουμένων όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στο ΓΣΖ και ο Ερμής πήρε το τρίποντο.

Με αυτή  τη νίκη ο Ερμής βρίσκεται στην 10η θέση μ 9 βαθμούς, και η Αλκή στην 11η επίσης με 9 βαθμούς. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο, η ομάδα της Αραδίππου θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ (29/10, 20:00), και η ομάδα της Ορόκλινης θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στην Αρένα (28/10, 20:00).

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Aραμπατζής, Φρίμπονγκ, Ταραλίδης, Εμεγκάρα, Τσούμου, Κωνσταντίνου (77′ Γουίκς), Χριστοφή, Πατσέκο, Νταμσέφσκι (60′ Τσίνα), Ψάλτης, Γεωργιάδης (69′ Μαρτίνιουκ).

Αλκή (Σάββας Δαμιανού): Πάρντο, Θεοχάρους, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού (70′ Αβραάμ), Νγκομό (59′ Χαραλάμπους), Σεμέδο, Τιγρούτζια, Βασίλεφ, Λοϊζίδης, Μπιλάλ (74′ Τριμπό), Ντιακιτέ.

Σκόρερ: 34′ Εμεγκάρα, 39′, 58′ Τσούμου19′ Βασίλεφ, 74′ Σεμέδο

Κίτρινες: Φρίμπονγκ, Μαρτίνιουκ / Νγκομό

Αποβολές: 

Στάδιο: Γ.Σ.Ζ

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α’ Βοηθός: Βίκτωρος Σωτήρης

Β’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος

4ος: Νικολάου Γεώργιος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ