aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «αθώο» φάουλ του Κρέσιτς στον Γιαννώτα

Το «αθώο» φάουλ του Κρέσιτς στον Γιαννώτα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάριο Κρέσιτς βρίσκεται η Ομόνοια μετά τη φυγή του Αντώνη Γιωργαλλίδη για την ΑΕΚ. Εξελίξεις, έτσι και αλλιώς, αναμένονται μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Ερμή, όμως η έλευση του Κροάτη τερματοφύλακα μοιάζει δεδομένη.

Έτσι, ο νέος πορτιέρο του «τριφυλλιού» θα συναντήσει στο πρωτάθλημα μας αρκετούς γνωστούς, λόγω της πολυετούς παρουσίας του στην Ελλάδα. Ένας από αυτούς και ο Γιάννη Γιαννώτας του ΑΠΟΕΛ, τον οποίο θα βρει ως αντίπαλο, όπως και το 2012 όταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον μισητό εχθρό, Άρη.

Και ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο πέσαμε πάνω σε ένα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας pressaris.gr, που έκανε αναφορά στο «αθώο» φάουλ του Κρέσιτς στον ακραίο επιθετικό του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε και θα καταλάβετε: «Το «αθώο» φάουλ του Κρέσιτς, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, αλλά ουσιαστικά έθεσε νοκ άουτ τον Γιάννη Γιαννιώτα για τις επόμενες 10 μέρες. Εφόσον το Σαββατοκύριακο γίνουν κανονικά τα παιχνίδια της Σούπερ λίγκας, ο Γιαννιώτας θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η περιβόητη φάση με τον Ντάριο Κρέσιτς, όταν ανέτρεψε τον Γιαννιώτα και ενώ αυτός ήταν σε προφανή θέση για γκολ, άφησε «προίκα» στον ποδοσφαιριστή των κίτρινων, πέρα από το γεγονός ότι δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπεβλήθη σήμερα σε μαγνητική η οποία έδειξε πως έχει υποστεί αιμάτωμα στην ποδοκνημική κάτι το οποίο θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης 7-10 μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ