Τήν ενδιαφέρει η υπόθεση Ουζόχο και παρακολουθεί διακριτικά

Την ίδια ώρα η ομάδα της Αμμοχώστου μένει επικεντρωμένη στην προετοιμασία της η οποία ολοκληρώνεται το απόγευμα, για την πολύ σημαντική αναμέτρηση στη Λεμεσό αύριο απέναντι στην ΑΕΛ...

Όσο κι αν δεν το παραδέχονται οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας, τούς ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ η υπόθεση με το δελτίο υγείας του Φρανσίς Ουζόχο. Το πολύκροτο θέμα που οδήγησε τον Απόλλωνα σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, λόγω «αντικανονικής συμμετοχής» του Νιγηριανού κίπερ.

Τούς ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους το αποτέλεσμα κι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη. Διότι εάν χάσει το παιχνίδι η Ανόρθωση και τής αφαιρεθούν βαθμοί, θα οριστικοποιηθεί και μαθηματικά η παραμονή των ερυθρόλευκων στην εξάδα. Στη Νέα Σαλαμίνα, αν και δεν έχουν πάρει θέση στο όλο θέμα και απλώς παρακολουθούν τις εξελίξεις, θα αναμένουν την απόφαση η οποία ενδέχεται να τους ευνοήσει σε περίπτωση που ο Απόλλωνας κερδίσει την ένσταση.

Την ίδια ώρα η ομάδα της Αμμοχώστου μένει επικεντρωμένη στην προετοιμασία της η οποία ολοκληρώνεται το απόγευμα, για την πολύ σημαντική αναμέτρηση στη Λεμεσό αύριο απέναντι στην ΑΕΛ.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ