aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤην... είδε επιθετικός ο Τζολοβάρτ, πήρε απ' το χέρι τη Νέα Σαλαμίνα (pics&vid)

Την… είδε επιθετικός ο Τζολοβάρτ, πήρε απ’ το χέρι τη Νέα Σαλαμίνα (pics&vid)

Μέχρι σήμερα ο Ρομάν Τζολοβάρτ βοηθούσε τη Νέα Σαλαμίνα με τα αμυντικά του καθήκοντα. Στο ματς με τον Ερμή όμως, ανέλαβε τον ρόλο του επιθετικού, για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του (1-0) και να την κρατήσει στην πρώτη εξάδα. Ο Καταλανός στόπερ σκόραρε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Αμμόχωστος» με ιδανικό πλασέ και οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τη νίκη επί των «φτεροπόδαρων», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δίκαιη επιτυχία για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, η οποία έχασε και πέναλτι με τον Κίνγκσλεϊ, αλλά και άλλες κλασικές ευκαιρίες για να πάρει μια πιο άνετη νίκη. Γιατί είναι αλήθεια ότι στο τέλος αγχώθηκε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, όταν ο Ερμής τα έδωσε όλα για όλα προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Οι «μαυροκόκκινοι» μετά από αυτή την ήττα εξακολουθούν να βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο από πλευράς θεάματος, με τις δύο ομάδες να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν οι πολλές μονομαχίες, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Νικολάου να βγάλει από την τσέπη οκτώ φορές την κίτρινη κάρτα.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Τζολοβάρτ, Χριστοφόρου, Τζαϊλσον, Κορέια, Μαργκάσα, Κωστή (90+3′ Άγους), Ελουντού (87′ Σικόρσκι), Τιάγκο (80′ Σιαθάς), Κίνγκσλει.

Ερμής (Στέφανο Κούσιν): Αραμπατζής, Πουτζιουρή, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (78′ Λύτρας), Μαλόν, Ψάλτης, Κατσίκα, Ενγκανγκά, Μπουλά, Μακρίεφ (69′ Μαύρου).

Σκόρερ: 30′ Τζολοβάρτ

Κίτρινες: Μαργκάσα, Τιάγκο, Τζολοβάρτ (10η) / Ψάλτης, Μαρτίνιουκ, Ταραλίδης, Κατσιατής, Λύτρας

Αποβολές:

Στάδιο: «Αμμόχωστος»

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου

Α’ Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης

Β’ Βοηθός: Ομηρος Τζιωρτζής

4ος: Λούκας Σωτηρίου

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Δημητρίου



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ