aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥTιμές σε Κυριάκο Ιωάννου: «Ο κ. Σοφοκλέους με στήριξε οικονομικά - Λυπηρή η εικόνα...»

Tιμές σε Κυριάκο Ιωάννου: «Ο κ. Σοφοκλέους με στήριξε οικονομικά – Λυπηρή η εικόνα…»

Ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που ανέδειξε ποτέ ο κυπριακός στίβος τιμήθηκε πριν από την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα. Ο λόγος για τον Κυριάκου Ιωάννου, γνωστό οπαδό της ΑΕΛ, αλλά πάνω απ’ όλα φίλαθλο του ποδοσφαίρου.

Ο άνθρωπος που πέταξε στα 2.35 μέτρα στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Οσάκα στην Ιαπωνία το 2007 ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2007 και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και το 2009 στο Βερολίνο, κέρδισε με επίδοση 2,32μ. το ασημένιο μετάλλιο τιμήθηκε από τις διοικήσεις της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, έχοντας στην πλάτη το 2.35!

Στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τις δύο διοικήσεις και προσωπικά τον Ανδρέα Σοφοκλέους, ο οποίος όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Ιωάννου τον στήριξε οικονομικά στην πολύχρονη καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΑΕΛ. Θα πω και κάτι που ξέρω ότι δεν αρέσει στον πρόεδρο αλλά τον ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Σοφοκλέους για την εισφορά του στην καριέρα μου οικονομικά αλλά και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ. Είναι λυπηρή η εικόνα των άδειων κερκίδων, είναι ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη και ίσως θα πρέπει να το δούνε πιο ζεστά οι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ πολύ και τον Απόλλωνα που με τιμά απόψε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ