aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤι είπε ο Σκαπούλλης για το πέναλτι που ζήτησε η Πάφος FC

Τι είπε ο Σκαπούλλης για το πέναλτι που ζήτησε η Πάφος FC

Τα παράπονα της Πάφος FC για τη φάση του τελευταίου λεπτού της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ανόρθωση, όπου η παφιακή ομάδα ζήτησε πέναλτι, σχολίασε ο Χρίστος Σκαπούλλης, στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2.

Όπως ανέφερε ήταν καθαρό πέναλτι, αφού ο Πόποβιτς παίζει τη μπάλα με το χέρι, ενώ σχολίασε και το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Μάριο Χριστοφόρου, που βιάστηκε προκειμένου να αποφύγει τις… φασαρίες.

Όσα δήλωσε ο Χρίστος Σκαπούλλης:

Για το πέναλτι που ζήτησε η Πάφος FC στο τελευταίο λεπτό: «Παίζει τη μπάλα με το χέρι. Ανοίγει το χέρι του και σταματά την μπάλα. Καθαρό πέναλτι. Απορώ γιατί σφύριξε τη λήξη μόλις τελείωσε η φάση. Τον είδαμε να μιλά με το VAR, τώρα τι είπαν… Εγώ πιστεύω δεν ήξερε τις οδηγίες. Υπάρχουν περιπτώσεις που παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια και ήρθαν πίσω. Για να αποφύγει τη φασαρία σφύριξε λήξη. Σκέφτηκε ‘’πάμε να αποφύγουμε τις φασαρίες”. Καθαρό πέναλτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ