aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘυμήθηκε πώς είναι να νικά ο Ερμής

Θυμήθηκε πώς είναι να νικά ο Ερμής

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η νίκη άργησε μία εβδομάδα για τον Ερμή, που μετά την ήττα με 2-3 σε χρόνο καθυστέρησης από την Ανόρθωση για την 22η αγωνιστική, τη νίκησε προψές με 2-1 στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Ήταν το πρώτο τρίποντο εντός 2019, καθώς μετά το 3-0 στις 10 Νοεμβρίου επί της Πάφος FC πέρασαν 13 παιχνίδια δίχως να δει… τη γεύση του.

Όπως είναι φυσικό, οι μαυροκόκκινοι αντλούν κουράγιο από την προψεσινή επιτυχία στο «Αμμόχωστος», για να κυνηγήσουν τη μεγάλη ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων. Πολύ περισσότερο επειδή τα κατάφεραν απέναντι στη μεγαλύτερη ομάδα του β’ γκρουπ.
Εντούτοις, παραμένουν ουραγοί της βαθμολογίας και αναγνωρίζουν πως έγινε μόνο το πρώτο βήμα και απομένουν άλλα εννιά, για να φτάσουν στο τέρμα του δρόμου. Το νέο εμπόδιο λέγεται Αλκή, η οποία έδειξε τα δόντια της και προχθές απέναντι στην Πάφος FC, την οποία φιλοδώρησε με τριάρα (3-0).

Απέναντι στην «Αθάνατη» μετρά μία νίκη στη 2η αγωνιστική με 2-0 και μία ήττα στη 13η με 2-4. Έχει απόσταση εφτά βαθμών και θέλει να τη μειώσει στους τέσσερις και να της βάλει πίεση, στέλνοντας με δεύτερη συνεχόμενη νίκη ακόμα πιο δυνατά το μήνυμα ότι δεν είναι ξεγραμμένος.

Από το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Αμμόχωστος», με τυπικά φιλοξενούμενο τον Ερμή, θα απουσιάσει ο Τάσος Λαγός. Ο Ελλαδίτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 36ο λεπτό του προψεσινού ματς. Από εκεί και πέρα, από τραυματισμό ταλαιπωρείται ο Γιάννης Μαύρου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ