aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘύμισε (λίγο) ματς Τσάμπιονς Λιγκ

Θύμισε (λίγο) ματς Τσάμπιονς Λιγκ

Άρης και Πάφος FC, θεωρούνται δύο εκ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος. Άλλωστε, επιβεβαιώνεται από την πορεία και τη βαθμολογική θέση τους. Βρίσκονται στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Ομάδες που δεν έχουν την εμπειρία του πρωταθλητισμού και ίσως ως ένα βαθμό τους στοίχισε σε κάποια παιχνίδια. Αυτό που κρατάω και είδαν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι την περασμένη Κυριακή, ήταν την ένταση στο ρυθμό του παιχνιδιού τους, που δεν βλέπουμε στα γήπεδά μας. Πάνω – κάτω, με τρομερά τρεξίματα, ιδιαιτέρως από πλευράς του Άρη, που είναι βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του.

Ήταν στιγμές και όχι λίγες, μέσα στο μεταξύ τους παιχνίδι, που θύμισε έστω και λίγο από παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ με ομάδες υψηλού επιπέδου. Δύναμη, ταχύτητα, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, ευκαιρίες και πολλές προϋποθέσεις. Παιχνίδι που θέλει να βλέπει ο κάθε φίλαθλος και αξίζει και με το παραπάνω όποια κι αν είναι η τιμή του εισιτηρίου.

Όσο για τους Κακόριν από τη μια και Ζάιρο από την άλλη, είμαστε τυχεροί που τους έχουμε στο πρωτάθλημά μας. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά οι πιο πάνω είναι σε άλλο επίπεδο και πάλι καλό που αποδέχθηκαν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημά μας. Παικταράδες, που κάνουν τη διαφορά, ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ