aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘρίαμβος για την ΠΑΕΕΚ με πρόκριση επί της Δόξας!

Θρίαμβος για την ΠΑΕΕΚ με πρόκριση επί της Δόξας!

Η Δόξα Κατωκοπιάς ήταν το πρώτο μεγάλο θύμα του Κυπέλλου Coca-Cola. Η ιστορική ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ήταν η θριαμβεύτρια της αναμέτρησης στο Μακάρειο Στάδιο και έθεσε πολύ νωρίς εκτός διοργάνωσης την ομάδα του Κώστα Σακκά που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο ψηλά.

Οι Κατωκοπίτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά οι Κερυνειώτες αμύνθηκαν σωστά και στο τέλος επιβραβεύθηκαν. Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο περισσότερο πίστευαν στην έκπληξη οι παίκτες της ΠΑΕΕΚ που είχαν φύλακα άγγελο τον Άλβες. Στο 70’ πέτυχαν το 1-0 με τον Αριστοκλέους, στο 78’ ο Φράγκος εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια στην άμυνα της Δόξας, πέτυχε το 2-0 κι η ζυγαριά έγειρε για τα καλά.

Η Δόξα μείωσε στο 85’ με πέναλτι του Καλό, αλλά ήταν αργά για την ανατροπή. Σε αυτήν την ιστορική νίκη η ΠΑΕΕΚ χρησιμοποίησε τους Άλβες, Αριστοτέλους, Χάλαχαν, Χαραλάμπους (58’ Νίκεζ), Κυριακίδης, Γεωργίου, Πότση, Χριστοδούλου, Έσελινγκ, Σκώττη, Βούρκο.

Πηγή φωτογραφίας: Kerkida.net.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ