aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘωρακίζει την άμυνά της η Πάφος FC

Θωρακίζει την άμυνά της η Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη βάση της επέστρεψε η αποστολή της Πάφος FC. Μετά από πολλές μέρες παραμονής στην Πολωνία, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία θα συνεχίσουν την προετοιμασία επί κυπριακού πλέον εδάφους, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Ζέλικο Κόπιτς τρίβει με ικανοποίηση τα χέρια καθώς διαπιστώνει πως έστω και αργοπορημένα αυξάνονται οι επιλογές του. Βέβαια υπάρχει ανησυχία για τις αμυντικές αδυναμίες και η προσπάθεια είναι να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Εκεί που φαίνεται πως υπάρχει πληρότητα είναι στην επιθετική γραμμή. Οι Ράσιτς, Νέμετς, Μπεριγκόν και Πάντσεον αναμένεται πως θα δώσουν πολλές λύσεις. Και οι τέσσερις είναι ικανοί και έμπειροι παίκτες, οπότε αναμένεται πως η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή στη γραμμή κρούσης.

Μέχρι το Σάββατο που είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Ανόρθωση, η διοίκηση θα ολοκληρώσει τις επαφές της με τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν. Δεν ξεχνά κανείς πως η ομάδα της Πάφου ρίχνεται στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της. Στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα και ακολούθως θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ στην Πάφο και τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ