Θλίψη στον αθλητισμό, έφυγε ο Ανδρέας Γεωργιάδης

Η αθλητική οικογένεια της Κύπρου θρηνεί. Η πιο αναγνωρίσιμη φωνή της τηλεόρασης στον αθλητικό χώρο δεν είναι πλέον μαζί μας. Ο Ανδρέας Γεωργιάδης απεβίωσε την Παρασκευή 26 Μαΐου. Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε και πρόσφερε στον αθλητισμό όσο λίγοι. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Kαθηγητής σωματικής αγωγής, αθλητικός συντάκτης και sportscaster, προπονητής καλαθόσφαιρας και στίβου.

Διετέλεσε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΚ, του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γυμναστικής, αλλά και της επιτροπής στίβου της ΚΟΕΑΣ. Επί τέσσερις δεκαετίες κάλυπτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο συνάδελφος Δώρος Νικολάου έγραψε ανάμεσα σε άλλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Ο καλός συνάδελφος και επί σειρά ετών αθλητικογράφος στο ΡΙΚ, Ανδρέας Γεωργιάδης του Παύλου, δεν είναι πια μαζί μας… Έφυγε για την αιώνια ζωή. Εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένεια του δασκάλου, φίλου και στενού συνεργάτη. Καλό παράδεισο Ανδρέα… Μάθαμε πολλά από σένα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ