aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘεωρητικά ενισχυμένη η «Αθάνατη»

Θεωρητικά ενισχυμένη η «Αθάνατη»

Ο Θίο Γουίκς αναμένεται μεθαύριο στην Κύπρο και επομένως, δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Αλκής απέναντι στην ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί το βράδυ της ίδια ημέρας. Σύμφωνα με τους παράγοντες της «Αθάνατης», ο Λιβεριανός επιτελικός είναι έτοιμος αγωνιστικά και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις αμέσως. Από εκεί και πέρα, εναπόκειται φυσικά στον Κώστα Σακκά να αποφασίσει πότε θα τον χρησιμοποιήσει.

Η αξία του νεοαποκτηθέντος μέσου είναι γνωστή στους Κύπριους ποδοσφαιρόφιλους και το δεδομένο είναι πως, αν όντως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια παραμονής. Μαζί με το προηγούμενο απόκτημα, τον Ιβοριανό στράικερ Ισμαέλ Φοφανά, μπορούν να προσδώσουν μεσοεπιθετική ποιότητα, βοηθώντας τους κυανέρυθρους να γίνουν πιο αποτελεσματικοί. Αυτό τουλάχιστον «λέει» η θεωρία και μένει να δούμε αν θα αποδειχτεί και στην πράξη.

Όπως και για τον Γουίκς, οι Αλκαίοι δηλώνουν και για τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά, άλλωστε έχει 13 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν με τη Βοϊβοντίνα. Αμφότεροι, οι δύο νεοαποκτηθέντες, υπολογίζεται ότι θα κάνουν ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Πάφος FC, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, για το παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν υπολογίζεται μόνο ο τιμωρημένος Μάριος Ηλία, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Ο Σακκάς θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της Αλκής και θα κατασταλάξει αναφορικά με το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ