aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέμα στο Βέλγιο το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: «Καυτό και… πολιτικό ντέρμπι, το ΑΚΕΛ και η...

Θέμα στο Βέλγιο το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: «Καυτό και… πολιτικό ντέρμπι, το ΑΚΕΛ και η αστική τάξη»

Με αφορμή τη συμμετοχή του Ντιεμερσί Ντονγκαλά στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, η βελγική ιστοσελίδα walfoot.be πραγματοποιεί εκτενή αναφορά στην αναμέτρηση.

Χαρακτηρίζει το «αιώνιο» ντέρμπι… καυτό, ενώ αναφέρεται ιδιαίτερα στην πολιτική διάσταση του και τη σύνδεση των πρασίνων οπαδών με το ΑΚΕΛ, και τους γαλαζοκίτρινους που θεωρούνται ομάδας της… αστικής τάξης, όπως σημειώνουν.

Το δημοσίευμα:

Ο Ντιεμερσί Ντονγκαλά και ο ΑΠΟΕΛ κέρδισαν το ντέρμπι της Λευκωσίας.

Καυτό, αλλά και πολιτικό το ντέρμπι της Λευκωσίας. Το 80% των οπαδών της Ομόνοιας δηλώνουν ότι συνδέονται με το ΑΚΕΛ, το ΚΚ Κύπρου, ενώ το ΑΠΟΕΛ θεωρείται το κλαμπ της αστικής τάξης.

Ένα καυτό ντέρμπι το οποίο κέρδισε ο Ντιεμερσί Ντονγκαλά και η ομάδα του με σκορ 4-2. Ο πρώην παίκτης της Γκενκ και της Σταντάρ έκανε μεγάλη εμφάνιση έχοντας συμμετοχή σε τρία γκολ. Να σημειωθεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γάνδης Γκιόργκι Κβιλιτάια πέτυχε το τρίτο γκολ των νικητών.

Χάρη σε αυτή την επιτυχία κόντρα στην αντίπαλό του, το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας και κυρίως επέστρεψε στη νίκη μετά από συνεχόμενες ισοπαλίες.

Untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ