aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘέμα χρόνου η έκτη αποχώρηση στο Παραλίμνι

Θέμα χρόνου η έκτη αποχώρηση στο Παραλίμνι

Τυπική διαδικασία θεωρείται η αποχώρηση του Μπόρχα Εκίθα από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Το νεότερο που προέκυψε είναι ότι πλέον δεν συμμετέχει στις προπονήσεις των βυσσινί, κάτι που φανερώνει πως βρέθηκε η χρυσή τομή για τον τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όπως διαρρέει από τις τάξεις του σωματείου του Παραλιμνίου, είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές και να αποτελέσει παρελθόν από τις τάξεις του. Προηγουμένως, αποχώρησαν οι Ρόου, Παύλου, Μερτακκας, Σελεστίνο και Μπέιλι.

Από εκεί και πέρα, ο Καρίτ Φελκ θα περιμένει σήμερα για να δει αν θα έχει μαζί του στο αυριανό παιχνίδι με την Αλκή στο «Αμμόχωστος» (18:00), τους Μαξιμιλιάνο Ολίβα και Ντάνκαν Ρασμούσεν. Η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη, κάτι που δείχνει ότι ακόμα και να συμπεριληφθούν στην αποστολή, δεν εξυπακούεται και συμμετοχή τους στο αρχικό σχήμα.

Εκτός πλάνου παραμένει ο Κρίστης Ανδρέου, ο οποίος χρειάζεται χρόνο ακόμα ώσπου να επιστρέψει σε δράση. Από εκεί και πέρα, ο Δανός προπονητής θα αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς κάποιον από τους νεοαποκτηθέντες Μηνά Αντωνίου, Σιοβάν Γκοζλάν και Ντόμινικ Γκλάβινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ