aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΘέλουν να σπάσουν το ρόδι

Θέλουν να σπάσουν το ρόδι

ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Σημαντικό παιχνίδι για ΑΕΖ και Αναγέννηση θα διεξαχθεί το απόγευμα στο Παφιακό. Από τη μια η γηπεδούχος ομάδα του Ζακακίου θα ψάξει τη νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει άλμα στην προσπάθειά της για επίτευξη του στόχου της, την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, η ομάδα της Δερύνειας ψάχνει την πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα, προσδοκώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η ΑΕΖ, λοιπόν, έχει την ευκαιρία να φθάσει στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη στο Παφιακό. Πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της θα πρέπει να καταθέσουν πολλή ενέργεια, θέληση και πάθος για να φθάσουν στο τρίποντο. Ο Αλέξης Γαρπόζης έχει ετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του, αναμένοντας ότι θα της βγει το πλάνο του και οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό. Η ΑΕΖ είχε καλή παρουσία στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ερμή και αδικήθηκε από την ήττα. Σήμερα θα πρέπει να ψάξει και την ουσία για να μη μείνει και πάλι με τις εντυπώσεις.

Δεν αποκλείεται ο τεχνικός της ΑΕΖ να επαναφέρει στη μεσαία γραμμή τον Αουρέλιο, ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το ζητούμενο.

Η Αναγέννηση θα πάει στο Παφιακό με στόχο το διπλό, για να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή. Η ομάδα της Δερύνειας πάει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκρισή της στο κύπελλο επί της Πάφου. Στην δεύτερη αλλά δυσκολότερη αποστολή της στο Παφιακό μέσα σ’ αυτή την βδομάδα, θα ψάξει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Μάλιστα, ο «Πούρσα» εμψύχωσε τους παίκτες του τονίζοντας τους ότι έχουν τις δυνατότητες να φθάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Πουρσαϊτίδης θα επαναφέρει τον Φουρτάδο στο αρχικό σχήμα, καθώς επίσης και τον τερματοφύλακα Μάστρου. Αποτελεί ερωτηματικό εάν θα παρατάξει την ομάδα του και πάλι με σχηματισμό 3-5-2, όπως έκανε στο παιχνίδι με τον Άρη. Δεν υπολογίζεται ο Ντιαλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ