aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει τον δικό του ηγέτη!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα 35 του χρόνια τα… πάτησε τον περασμένο Μάρτιο, όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί ακόμη να προσφέρει αρκετά. Γι’ αυτό «μίλησε» το γήπεδο στην περσινή παρουσία του με τα χρώματα της Ομόνοιας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια μετρά πάνω από 150 συμμετοχές με τα χρώματα της ΑΕΛ κυρίως και της Ομόνοιας, έχει σκοράρει πάνω από 20 γκολ και παρουσιάζεται ακόμη «διψασμένος» και δείχνει θέληση να συνεχίσει σε ομάδα που έχει στόχους.

Ο Ερμής φέτος απέδειξε με τις μετεγγραφικές του κινήσεις ότι είναι μια ομάδα ικανή να κάνει καλή πορεία και να πετύχει τους στόχους της. Ο Μπεμπέ είναι ποδοσφαιριστής που διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει να προσθέσει στην ομάδα του ο Νίκος Παναγιώτου. Είναι ηγέτης, έχει πολλές εμπειρίες από ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό και αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά για τον Βραζιλιάνο άσο.

Στον Ερμή αναμένουν την απάντησή του από στιγμή σε στιγμή και ευελπιστούν ότι αυτή θα είναι θετική, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο. Θυμίζουμε ότι έχει αποκτηθεί και ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε, μια κίνηση που δείχνει πόσο φιλόδοξος είναι ο φετινός Ερμής.

Ο Γεωργιανός μέσος στα δύο χρόνια που ήταν στην Ανόρθωση έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είναι ικανός να προσδώσει ποιότητα στην ομάδα της Αραδίππου. Αν και είχε κι άλλες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, επέλεξε να μείνει στην Κύπρο, για τους δικούς του λόγους. Το κλίμα στις προπονήσεις είναι εξαιρετικό, η προετοιμασία βαδίζει όπως ο Παναγιώτου επιθυμεί και στόχος όλων στον Ερμή είναι να παρουσιάσουν ένα ισχυρό σύνολο τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ