aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΘέλει πολλή προσπάθεια Δημήτρη Μασιά...

Θέλει πολλή προσπάθεια Δημήτρη Μασιά…

Ο Δημήτρης Μασιάς μόνο όταν ασκούσε το επάγγελμα του νοσηλευτή δεν τραβούσε -μάλλον- τόσο πολύ τα βλέμματα απάνω του, με την αρνητική βέβαια άποψη. Ακολούθως, ό,τι κι αν έκανε, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου τον κράζει σε μεγάλο βαθμό.

Όταν ήταν διαιτητής, τα δεκάδες λανθασμένα σφυρίγματά του, τις αποφάσεις «των δύο μέτρων και δύο σταθμών» που έπαιρνε στο γήπεδο και τις προαγωγές του από την Επιτροπή Διαιτησίας σε χρόνο ρεκόρ δεν θα τα ξεχάσει κανείς από όσους αγαπάνε το ποδόσφαιρο και δεν ασχολούνται με αυτό μόνο για λίγο καιρό ώστε να πλουτίσουν και να την… κάνουν.

Ακολούθως ως μάνατζερ και πρόεδρος ομάδας (διπλή ιδιότητα που απαγορεύεται στο ποδόσφαιρο και φέτος αποφάσισε η ΚΟΠ να εφαρμόσει μέτρα αυστηρά), κατάφερε εκ νέου να δημιουργήσει προβλήματα και να στρέψει πάρα πολύ κόσμο ξανά εναντίον με δημόσια κατακραυγή (ΟΚ, πλέον δεν είναι πρόεδρος αφού παραιτήθηκε).

Θυμάστε, με την μετεγγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς που εξ αιτίας του παραλίγο να χαλάσει το «deal» (αυτό διέρρευσε από Σαλαμιναίους) και ακολούθως που τέθηκε υπό κράτηση και διεξήχθη και μία δίκη επειδή ήταν ύποπτος για χειραγώγηση αγώνων (μαζί με τον διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος διαγράφηκε κιόλας από την ΚΟΠ).

Ακόμη κι όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη δίκη (η δεύτερη αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού), κατάφερε να προκαλέσει με τις δηλώσεις του και να βιώσει πάλι τη δημόσια κατακραυγή.

Ως επιχειρηματίας, πάλι κατάφερε και έγινε θέμα συζήτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες για λόγους που δεν μας το επιτρέπουν). Αυτό, για όσους ψάχνουν λεπτομέρειες, μοιάζει με την απάντηση στο ερώτημα «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;».

Θέλει πολλή προσπάθεια μέσα σε χρόνο ρεκόρ να τα «πετύχεις» όλα αυτά. Οι μουσιαμάδες όμως, είναι… μουσιαμάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ