aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΘέλει να κάνει άλλο ένα βήμα η Νέα Σαλαμίνα...

Θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα η Νέα Σαλαμίνα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άφησαν ήδη πίσω στη Νέα Σαλαμίνα το πρώτο ματς με την ΑΕΚ για το κύπελλο. Δεν θέλουν να τους επηρεάσει το αρνητικό αποτέλεσμα ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα. Γύρισαν σελίδα από χθες και επικεντρώθηκαν στο αυριανό ματς με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Πρόκειται για μια δύσκολη αλλά και σημαντική αναμέτρηση, στην οποία οι ερυθρόλευκοι θα θελήσουν να βγουν νικητές και να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα για παρουσία τους στην εξάδα, με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Με μόλις δυο προπονήσεις, ο Πουρσαϊτίδης καλείται να παρουσιάσει πανέτοιμη την ομάδα του για να «χτυπήσει» τη νίκη. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός στόχος! Στη Νέα Σαλαμίνα, αυτό που τονίζουν είναι πως θα παρουσιαστούν στο ΓΣΠ χωρίς άγχος και ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα κρίνει τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Εάν όμως φύγει με το «διπλό», θα είναι ένα σημαντικό βήμα για υλοποίηση του στόχου της εξάδας, ξεφεύγοντας στο +9 από την αυριανή αντίπαλό της, ενώ θα απομένουν μόλις πέντε ματς μέχρι το τέλος της Α’ φάσης.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό των ερυθρολεύκων είναι η ετοιμότητα του Τιάγκο, που χθες προπονήθηκε κανονικά. Θα απουσιάσει μόνο ο Τζολοβάρτ.

Στη Νέα Σαλαμίνα, με χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου, εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Φλοριάν Τολεμές. «Θέλουμε να επιστρέψει γρήγορα δυνατός. Θα τον επισκεφτεί και ο Φουστάρ», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ