aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘέλει Κροάτη κεντρικό αμυντικό

Θέλει Κροάτη κεντρικό αμυντικό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τη στιγμή που ο βασικός κορμός συνεχίζει και του χρόνου στην Πάφος FC δεν προσανατολίζονται σε πολλές μετεγγραφές. Η «συναρμολόγηση» της ομάδας που θα παρουσιαστεί για τη νέα σεζόν απαιτεί λίγες, αλλά προσεγμένες κινήσεις σε καίριες θέσεις. Στην άμυνα πιο πολύ θα χρειαστούν προσθήκες, όμως ενίσχυση θα γίνει τόσο στη μεσαία όσο και στην επιθετική γραμμή.

Οι Ρώσοι επενδυτές ξεκαθάρισαν στην τελευταία συνάντηση που είχαν με τον Ζέλικο Κόπιτς πως οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες στη νέα αγωνιστική περίοδο. Έριξαν αρκετό χρήμα, το ίδιο θα κάνουν και φέτος, γι’ αυτό και θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν αγωνιστική πρόοδο της ομάδας.

Καταβάλλεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός Κροάτη κεντρικού αμυντικού, ενώ επιλογές υπάρχουν και από τη Ρωσία. Η επιστροφή του Μπεριγκό στην παφιακή ομάδα, σε συνδυασμό με την παραμονή των Ράσιτς και Νέμετς, εξασφαλίζουν δυναμική στην επιθετική γραμμή. Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι επαφές για να ξεκαθαριστεί η περίπτωση του Ανγούλο, αφού δεν είναι βέβαιο αν ο Βραζιλιάνος θα είναι και του χρόνου στην Πάφο. Στάσιμο παραμένει το θέμα με τον Ζοέλ Περέιρα, καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Πορτογάλο ακραίο αμυντικό. Δεδομένη είναι η μετεγγραφή του Φυλακτού, ενώ όλα δείχνουν πως ο Ζαχαρίου θα συνεχίσει στην Πάφος FC και στη νέα σεζόν.

Παράλληλα, εξακολουθεί να ενδιαφέρει η περίπτωση του Κούλλη Παναγή. Γίνεται μια στροφή στους Κύπριους ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχει επιθυμία για αύξηση του αριθμού των γηγενών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ