aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΘέλει και τον Βεσελόφσκι!

Θέλει και τον Βεσελόφσκι!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την απόκτηση του Ζοέλ Μολ θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες στον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι βλέπουν με καλό μάτι και την περίπτωση του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, καθώς η πρόθεσή τους, είναι να έχουν ένα ισχυρό δίδυμο τερματοφυλάκων, το οποίο να προσφέρει και ανταγωνισμό. Το παλεύουν και για τον δεύτερο, όμως αν δεν καρποφορήσουν οι επαφές θα κοιτάξουν για άλλη περίπτωση ικανού και έτοιμου τερματοφύλακα, καθώς στη θέση του άσου, θέλουν να καλύψουν επάξια την αποχώρηση του Μπρούνο Βάλε.

Έντονο ενδιαφέρον και κινητικότητα επικρατεί και στο θέμα της ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πρόκειται για μια θέση στην οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ ο Απόλλωνας. Ο Βασιλείου, ήταν η μοναδική αξιόπιστη επιλογή, όμως χρειαζόταν και ανάσες που δεν τις είχε. Αξιολογούνται κάποιες περιπτώσεις και μία από αυτές, είναι του Βινσέντ Μπεσάτ που δεν θα συνεχίσει την Ανόρθωση. Τη φετινή περίοδο έχει καταγράψει 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας δυο γκολ.

Στο τελευταίο ματς έμεινε εκτός αποστολής καθώς δεν υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει, ενώ υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του πως αν συμπληρώσει ένα αριθμό συμμετοχών, τότε το συμβόλαιό του ανανεώνεται αυτόματα. Στην καριέρα του μετρά 171 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία της Γαλλίας και άλλες 155 στη Β’ κατηγορία. Αγωνίστηκε σε Λουάν, Μετς, Μπουλόν, Ναντ και Καέν. Είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στην άμυνα, αλλά και στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Ο Κουλς «πρόδωσε» την μετεγγραφή του Μολ!

Οι κυανόλευκοι είναι σίγουρο θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές. Το φρεσκάρισμα της ομάδας θα φέρει και νέα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα. Άλλωστε έχει διαπιστωθεί πως ο κύκλος για πολλούς έχει συμπληρωθεί. Μπορεί να μην αποχωρήσουν αρκετοί από τους βασικούς, γιατί δεν ήταν εκεί βασικά το πρόβλημα, αλλά στους αντικαταστάτες τους.

Ο Απόλλων μέσα από τη σειρά των κρίσιμων αγώνων, που είχε να δώσει από τον Ιανουάριο και μετά δεν είχε το απαιτούμενο βάθος για να αντεπεξέλθει στους 50 αγώνες που έδωσε σε Κύπρο και Ευρώπη. Οι κινήσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι δεν απέφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Μπορεί να αποκτήθηκαν με περγαμηνές οι Καραγιόλ, Μπρου, Σουμά και Φοπαλά, όμως δεν βοήθησαν.

Αντίθετα έδωσε αρκετά ο Περέιρα, παρόλο που και αυτός έχασε αρκετούς αγώνες. Από εκεί πέρα οι τραυματισμοί «πλήγωσαν» αρκετά τους κυανόλευκους, ενώ δεν τους βγήκε ούτε ο Κέρμπρ, ενώ έφυγε στη μέση και σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Μαγκλίτσα. Γι’ αυτό και η έγνοια του Νίκου Κίρζη, του Σωφρόνη Αυγουστή και του Πέτρου Κονναφή, είναι οι κινήσεις που θα γίνουν τις προσεχείς εβδομάδες να αποφέρουν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ