aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΘέλει γερό οικονομικό αντάλλαγμα για Κορέια

Θέλει γερό οικονομικό αντάλλαγμα για Κορέια

Από την απάντηση της Νέας Σαλαμίνας στην Ομόνοια προκύπτει σαφέστατο μήνυμα ότι δεν θα παραχωρήσει όσα-όσα τον Άντερσον Κορέια: «Ανάλογα με το ύψος της προσφοράς θα αποφασίσουμε αν θα καθίσουμε στο τραπέζι για να διαπραγματευτούμε την πώλησή του», έχει τονιστεί από πλευράς ερυθρολεύκων. Κάτι που φανερώνει ότι αν θα χάσουν έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή τους, θέλουν γερό οικονομικό αντάλλαγμα (τηρουμένων πάντα των αναλογιών).

Και αν το προσφερόμενο ποσό βρίσκεται πολύ μακριά από το ζητούμενο, δεν θέλουν να μπουν καν στη διαδικασία των επαφών. Μάλιστα, επιθυμία της διοίκησης του συλλόγου της Αμμοχώστου είναι να τελειώσει γρήγορα το θέμα, για να γνωρίζουν οι αρμόδιοι για θέματα μετεγγραφών αν θα χρειαστεί να τρέξουν για να αναπληρώσουν το μεγάλο κενό του Βραζιλιάνου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χθες ο Δημήτρης Λάζος σε ραδιοφωνικές δηλώσεις, πρόθεση του συλλόγου της Αμμοχώστου είναι να παραμείνει ο Κορέια. Είναι όμως σημαντική και η εξής τοποθέτηση-παράμετρος του εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας: «Αν επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής να μετεγγραφεί στην Ομόνοια, θα εξετάσουμε το θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ