aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘέλει Χρύση Μιχαήλ και τη νέα σεζόν, ανοίγει η πόρτα εξόδου

Θέλει Χρύση Μιχαήλ και τη νέα σεζόν, ανοίγει η πόρτα εξόδου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Χρύση Μιχαήλ δηλώνουν στον Ερμή και υπάρχει πρόθεση συνέχισης της συνεργασίας και τη νέα σεζόν. Ο Κύπριος τεχνικός αν και ήρθε σε εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την ομάδα της Αραδίππου, έπεισε με τη δουλειά του. Ο Λούκας Φανιέρος με τους συνεργάτες του επιθυμούν τη συνέχιση τής μεταξύ τους συνεργασίας, ανεξαρτήτως εάν  βρίσκεται η ομάδα τη νέα σεζόν στην Α΄ ή στη Β΄ Κατηγορία.

Την ίδια ώρα, στον Ερμή προβληματίζονται για το τι θα πράξουν με το θέμα του γηπέδου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Λούκας Φανιέρος ανέφερε ότι σκέφτεται ακόμη και να μετακομίσει η ομάδα στο Αβδελλερό, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τη δυσφορία του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Ερμής από το Δήμο της Αραδίππου και όχι μόνο.

Το ποσό που θα εισπράξει η ομάδα από την Cablenet θα είναι πολύ μικρότερο σε περίπτωση που υποβιβαστεί, όμως ο Λούκας Φανιέρος είναι διατεθειμένος να κρατήσει τον προϋπολογισμό αρκετά ψηλά. Τη νέα σεζόν ο Ταραλίδης θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και δεν αποκλείεται να το συνδυάσει παίζοντας μπάλα για έναν ακόμη χρόνο.

Θα ανοίξει η πόρτα της εξόδου

Στον Ερμή προετοιμάζονται για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα, όπου μόνο με νίκη θα διατηρήσουν «ζωντανές» τις λιγοστές πιθανότητες που συγκεντρώνουν για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Αν δεν πάρουν το «τρίποντο», αναμένεται ότι από την επόμενη κιόλας μέρα να δουν την πόρτα της εξόδου αρκετοί ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση είναι πανέτοιμη να πάρει γενναίες αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ