aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘα το θυμάται για πάρα πολλά χρόνια ο Καραμανώλης

Θα το θυμάται για πάρα πολλά χρόνια ο Καραμανώλης

Παιχνίδι που θα θυμάται για πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια ήταν το χθεσινό για τον Καραμανώλη. Κρατήστε σημειώσεις:

Έβαλε μπροστά στο σκορ τη Δόξα απέναντι στον Άρη (21’), ωστόσο η συνέχεια εξελίχθηκε… εφιαλτικά για τον ίδιο και την ομάδα του, με τους πράσινους να πανηγυρίζουν τρίτη διαδοχική νίκη (2-1) μετά από ένα γύρο, μειώνοντας αυτομάτως στο -2 τη διαφορά από την τρίτη στη βαθμολογία, Πάφος FC.

Ο VARίστας Αντωνίου, είδε χέρι του 21χρονου, ο διαιτητής Αθανασίου πήγε στο on field review, έδειξε την άσπρη βούλα και ο Κακόριν έφερε το ματς στα ίσα (50΄). Και πριν καλά-καλά ηρεμήσει ο αμυντικός της Δόξας που αμφισβήτησε εντόνως την απόφαση του ρεφ, μετά από σέντρα του Μπαμπίκα, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (67΄), γράφοντας τον επίλογο. «Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι ήταν. Έπρεπε να το δουν λίγο πιο προσεκτικά», σχολίασε ο Σακκάς για τη φάση του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι πιέστηκαν και αγχώθηκαν μέχρι να φτάσουν στην ανατροπή αφού βρήκαν μπροστά τους μαχητική αντίπαλο που δεν αστειευόταν. Παρά τις 18 τελικές προσπάθειες, 11 εξ αυτών στο στόχο, φάνηκαν επιπόλαιοι στην τελική ενέργεια ενώ, όποτε τελείωσαν καλά τις φάσεις, ο Σισκόφσκι δήλωνε «παρών». Οι φιλοξενούμενοι, πάλεψαν παλικαρίσια, είδαν στα μάτια τον Άρη και θα μπορούσαν να φύγουν από το Στάδιο «Αλφαμέγα» με το βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ