aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘα το παλέψει μέχρι… τελικής πτώσης για τον Κέλβιν!

Θα το παλέψει μέχρι… τελικής πτώσης για τον Κέλβιν!

Προτού καν ανακοινώσει τις πρώτες του μετεγγραφές ο Ερμής Αραδίππου, διέρρευσε πως ένα από τα δυνατά ονόματα ποδοσφαιριστών που απασχολούν τους Νίκο Παναγιώτου και Λούκα Φανιέρο, είναι αυτό το Κέλβιν Ματέους ντε Ολιβέιρα.

Μάλιστα, πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως ο Φανιέρος εκνευρίστηκε για τη διαρροή, αφού δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση προτού προκύψει συμφωνία, να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των παικτών.

Νεότερη πληροφόρηση αναφέρει πως ο Ερμής δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τον Κέλβιν. Υποβλήθηκε πρόταση στον Βραζιλιάνο επιθετικό και οι ερυθρόμαυροι περιμένουν την απάντησή του. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθότι ο Ερμής δεν «παίζει» μόνος για την απόκτησή του και όχι άδικα.

Βλέπετε, ο 27χρονος δεξιός -κατ’ ακρίβειαν- εξτρέμ, έχει πλούσιο βιογραφικό έπαιξε και στην Πόρτο και η μπογιά του περνάει ακόμη για τα καλά λόγω και της καλής του ηλικίας και όπως και ο Αΐρτον Ριμπέιρο που απέκτησε πρόσφατα ο Ερμής, θα επιδιώξει κι αυτός κάποιου είδους… επανεκκίνησης στην Ευρώπη. Εάν η την επανεκκίνηση αυτή την επιδιώξει μέσω… Αραδίππου, αυτό θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ