aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΘα ψάξει το προβάδισμα εξάδας η Νέα Σαλαμίνα

Θα ψάξει το προβάδισμα εξάδας η Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το προβάδισμα για παρουσία της στην εξάδα στα πλέι οφ, θα ψάξει η Νέα Σαλαμίνα με νίκη επί της Ανόρθωσης στο προσεχές ντέρμπι, που θα γίνει στο «Αμμόχωστος» το Σάββατο (18:00). Εφόσον επικρατήσουν οι ερυθρόλευκοι, ακόμη και με νίκη της Ομόνοιας επί της Δόξας την Κυριακή, η διαφορά θα διατηρηθεί στους 4 βαθμούς, δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος της Α’ φάσης και μόνο με «αυτοκτονία» δεν θα βρίσκεται στην εξάδα. Παράλληλα θα βάλει δύσκολα στη συμπολίτισσά της.

Το ντέρμπι παρουσιάζει, λοιπόν, ξεχωριστό ενδιαφέρον και στη Νέα Σαλαμίνα το βλέπουν ως το… κλειδί για παρουσία της ομάδας στο Α’ γκρουπ των πλέι οφ. Στην ομάδα της Αμμοχώστου παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη, δηλαδή να κερδίσουν και να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για τον στόχο τους.

Ο Πουρσαϊτίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Τζολοβάρτ, που υπέστη θλάση α’ βαθμού στο γαστροκνήμιο, τον Ελουντού που συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες και πιθανότατα τον Αραούζο. Ο Βραζιλιάνος, αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στο ματς με τη Δόξα στο οποίο έγινε αλλαγή και θα διαφανεί τις επόμενες μέρες εάν θα προλάβει αν και φαντάζει δύσκολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ