aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΘα πάρει σίγουρα δεξί μπακ

Θα πάρει σίγουρα δεξί μπακ

Η απόφαση έχει παρθεί. Μετά από εισήγηση του προπονητή Εουτζέν Νεαγκόε (φωτό), η Νέα Σαλαμίνα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν δεξιό οπισθοφύλακα. Παρόλο που τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου δεν επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα, η διοίκηση δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι στον Ρουμάνο τεχνικό και ίσως κάνει μια πολύ μικρή υπέρβαση.

Αυτό, όμως, θα γίνει μόνο σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσει ο 19χρονος Μουσταφά Μπασάμ Γουαλίντ, ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο για δοκιμαστικά μαζί με τον συμπατριώτη του Μαχμούντ Σουανκί (ανασταλτικός μέσος) από τη Λιρς Βελγίου. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα μεταβούν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Κυπερούντα, εκεί όπου η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αν ο Γουαλίντ δεν ικανοποιήσει, τότε η μετεγγραφή δεξιού μπακ θα μπει στο «ψυγείο» μέχρις ότου βρεθεί κάποια καλή και φτηνή περίπτωση. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στο Ζακάκι, η Νέα Σαλαμίνα θα αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι με τη Δερύνεια (18:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ