aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Θα δώσουμε άνιση μάχη με τα… μαύρα κοράκια»

«Θα δώσουμε άνιση μάχη με τα… μαύρα κοράκια»

«Πυρ και μανία» ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΝΠ, Κώστας Στρατής, ο οποίος με ανάρτηση του στα Social Media τόνισε πως η ομάδα του Παραλιμνίου οφείλει να πάρει τα δικά της μέτρα για την διαιτησία.

Αναλυτικά: «Πόσο προβλέψιμοι είναι κάποιοι τελικά… Και αν απαντήσουν και παραδεχτούν, ότι είναι οι μόνοι προβλέψιμοι σε όλη την υφήλιο, τότε ας πάω ισόβια ρε παιδιά… (Α ρε Χάρι Κλύν, πόσο μεγάλος ήσουν).

Μια πιο ήρεμη μέρα για μας σήμερα, πλήρως συνειδητοποιημένοι για τη φετινή αντιμετώπιση που θα έχουμε, οφείλουμε να πάρουμε τα δικά μας μέτρα και να δώσουμε την άνιση μάχη με τα μαύρα κοράκια. Νεοκλέους, Θεουλής, Τράττος και Νεοφύτου μέχρι στιγμής, μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Προτιμούν δηλαδή, να εξευτελίζονται στο γήπεδο για να κάμουν ζημιά στην Ένωση. Είναι η ώρα όμως, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει ξανά την ομάδα μας και πρέπει να αντιδράσουμε. Όχι με ακρότητες, όχι με συνθήματα, αλλά με πράξεις. Ζητούμε εδώ και πολλά χρόνια σεβασμό. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ