aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤέσσερις τερματοφύλακες τα Χρυσά Γάντια

Τέσσερις τερματοφύλακες τα Χρυσά Γάντια

Σε ένα από τα πιο δύσκολα και συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός και στον διαγωνισμό Stoiximan Χρυσά Γάντια, για τους τερματοφύλακες με τις περισσότερες απαραβίαστες εστίες.

Στους 11 αγώνες του Β’ Γύρου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος 2021/22, είχαμε τέσσερις τερματοφύλακες να πραγματοποιούν από 4 clean sheet! Πρόκειται για τους Βανά Άλβες (Άρης), Ζοέλ Μολ (Ολυμπιακός), Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς (Απόλλων) και Ανδρέα Χριστοδούλου (Εθνικός Άχνας).

Οι πιο πάνω τερματοφύλακες θα παραλάβουν τα Χρυσά Γάντια για την περίοδο του Β’ Γύρου ενώ θυμίζουμε ότι η επόμενη περίοδος που ακολουθεί είναι αυτή των Play-Off (10 αγώνες). Παράλληλα στη συνολική βαθμολογία για το μεγάλο βραβείο «STOIXIMAN GOLDEN GLOVES» της σεζόν 2021/22, προηγούνται οι Βανά (Άρης), Μολ (Ολυμπιακός) και Γιοβάνοβιτς (Απόλλων) με εννιά, οκτώ και επτά απαραβίαστες εστίες αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ