aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤέλος στο σήριαλ Κούσουλου

Τέλος στο σήριαλ Κούσουλου

Στη Νέα Σαλαμίνα θα παραμείνει σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, ο εκ των αρχηγών των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Κούσουλος. Το συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού έχει μάλιστα αναπροσαρμοστεί και επεκταθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει τους πολυπληθείς φίλους και οπαδούς της ομάδας ότι ο εκ των αρχηγών της Γιάννης Κούσουλος θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ της ομάδας μας και θα τιμήσει το συμβόλαιο του, το οποίο μάλιστα έχει αναπροσαρμοστεί και επεκταθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Μετά από συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων αποφασίστηκε όπως δεν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας προς την ΑΕΚ και όπως το θέμα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα, τουλάχιστον για τη δεδομένη περίοδο.

Επίσης δηλώνουμε δημόσια ότι οι σχέσεις μεταξύ της ομάδας μας και της ΑΕΚ και κυρίως οι σχέσεις μεταξύ των προέδρων, Πάρη Ανδρέου και Ανδρέα Καραπατάκη, παραμένουν εξαιρετικές και δεν έχουν διασαλευθεί ούτε στο ελάχιστο.

Ο ποδοσφαιριστής παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα και θα συνεχίσει να δουλεύει με επαγγελματισμό και συνέπεια, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Δηλώνουμε ικανοποίηση που ο Γιάννης συνεχίζει στα ερυθρόλευκα και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να τιμά τη φανέλα του σωματείου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ