aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤέλος ο Σιβιέρο, τα ηνία στον Γιανέφσκι

Τέλος ο Σιβιέρο, τα ηνία στον Γιανέφσκι

Τέλος ο Σιβιέρο, αναλαμβάνει με κάθε επισημότητα ο Γιανέφσκι. Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/01) οι βυσσινί εξέδωσαν δύο ανακοινώσεις με τις οποίες γνωστοποίησαν την αποδέσμευση του Αργεντινού τεχνικού και τη πρόσληψη του Γιανέφσκι.

Η ανακοίνωση για την αποδέσμευση του Γκουστάβο Σιβιέρο: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας μας με τον προπονήτη κ. Γκουστάβο Σιβιέρο. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για την άψογη συνεργασία μας αυτούς τους μήνες. Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Σιβιέρο ότι καλύτερο και καλή συνέχεια τόσο σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο».

Η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Τσεντεμίρ Γιανέφσκι: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ε.Ν.Π. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Cedomir Janevski στην θέση του προπονητή. Ο κ. Janevski επιστρέφει στην ομάδα μας 9 χρόνια μετά αναλαμβάνοντας άμεσα τα ηνία της ομάδα μας. Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Janevski καλή αρχή και είμαστε σίγουροι θα οδηγήσει την ομάδα μας σε πολλές επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ