aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤελικός κυπέλλου: Το σκέφτεται ο Κίκης για τη νότια

Τελικός κυπέλλου: Το σκέφτεται ο Κίκης για τη νότια

«Βάσει της προκήρυξης, οι φίλαθλοι του Εθνικού θα καταλάβουν το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και το νότιο πέταλο του Σταδίου ΓΣΠ και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την ανατολική κερκίδα και το βόρειο πέταλο», αναφέρει η ΚΟΠ στην ανακοίνωσή της σχετική με τη σημερινή σύσκεψη για τον τελικό.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να αλλάξει αυτό δεν αποκλείεται. Ο Κίκης Φιλίππου θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ικανοποιήσει το αίτημα της Ομόνοιας, που ζήτησε και τη νότια κερκίδα. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, κατά πάσα πιθανότητα θα ζητήσει ως αντάλλαγμα υψηλότερο ποσοστό από την πώληση εισιτηρίου του τελικό.

Όπως προνοεί η προκήρυξη, οι ομάδες που δεν έχουν έδρα το ΓΣΠ (όταν αντιμετωπίζουν ομάδα της Λευκωσίας στον τελικό κυπέλλου) δικαιούνται τα έσοδα σε ποσοστό 60% έναντι 40% του αντιπάλου τους. Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Άχνας αναμένεται να ζητήσει κάτι παραπάνω και εάν ικανοποιηθεί, θα δώσει τη συγκατάθεσή του για να πάρει τρεις κερκίδες η ομάδα του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ