aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Τέλειωσε» με Λαφράνς και πάει για άνεργο επιθετικό

«Τέλειωσε» με Λαφράνς και πάει για άνεργο επιθετικό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφος FC θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Λαφράνς. Ο ΑΠΟΕΛ ήρθε σε συμφωνία με την παφιακή ομάδα για παραχώρηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού με την μορφή δανεισμού και ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στην ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς. Άλλη μία ποιοτική μετεγγραφή για την Πάφος FC, καθώς μπορεί ο Λαφράνς να «κόπηκε» από τον Τόμας Ντολ, εντούτοις πέρυσι στο πρώτο εξάμηνο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στην ΑΕΛ και γι’ αυτό άλλωστε οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Μετά τους Βαρέλα, Γκόνταρντ και Λαφράνς, στην Πάφος FC, ετοιμάζουν άλλη μία κίνηση με άνεργο επιθετικό, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι η διοίκηση ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα Μπακαρί Σακό. Ο 31χρονος διεθνής με το Μάλι, με τεράστια εμπειρία από τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τις φανέλες των Γούλβς, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρόμιτς και με θητεία σε Σεν Ετιέν και Σατορού αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος επιθετικός, όμως μπορεί να παίξει και ως κρυφός επιθετικός.

Οι σοβαροί τραυματισμοί των Μπεριγκόν και Ιμπραχίμ έχουν διαφοροποιήσει αρκετά τα πλάνα του προπονητή, Ζέλικο Κόπιτς, ο οποίος πόνταρε πολλά και στους δύο, οι οποίοι θα μείνουν για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Κροάτης προπονητής είδε την ομάδα του στις δύο πρώτες αγωνιστικές να παρουσιάζει δύο πρόσωπα, να νικάει στο πρώτο τη Νέα Σαλαμίνα και να χάνει στο δεύτερο από την ΑΕΚ. Κοινό σημείο των δύο πρώτων αγωνιστικών η μέτρια φυσική κατάσταση και αυτό λόγω της αργοπορημένης άφιξης κάποιων παικτών. Γι’ αυτό και η διακοπή ήλθε γάντι για την τεχνική ηγεσία, η οποία θα δουλέψει με τους παίκτες πάνω σε αυτό τον τομέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ