aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«"Τελείωσε" από τον Παναθηναϊκό κι έρχεται Κύπρο ο Σάντσες»

«”Τελείωσε” από τον Παναθηναϊκό κι έρχεται Κύπρο ο Σάντσες»

Βαλίτσες για Κύπρο ετοιμάζει ο Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός δεξιός μπακ, σύμφωνα με όσα λέχθηκαν στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Τις προηγούμενες ημέρες το όνομα του 33χρονου ποδοσφαιριστή συνδέθηκε με την ΑΕΚ Λάρνακας, όμως για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται συμφωνία από καμία πλευρά.

Τη φετινή σεζόν ο Σάντσες κατέγραψε 17 συμμετοχές (11 ως βασικός) και πέτυχε ένα γκολ. Ήταν η εναλλακτική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, στον οποίο αγωνίζεται την τελευταία τριετία.

Ο Σάντσες ήταν έναν από τους πιο φιλότιμους παίκτες της ομάδας και στο «τριφύλλι» κάνουν λόγο για  υπόδειγμα επαγγελματία που όποτε του ζητείται να αγωνιστεί παρουσιάζει θετικό πρόσωπο. Στην ιεραρχία των μπακ ήταν πίσω από τους Κότσιρα και Βαγιαννίδη, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προσανατολίζεται σε ενίσχυση της θέσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ