«Ταλεντάρα ο Κωστή, έτοιμος παίκτης. Παίζει άνετα σε όλες τις ομάδες»

Για τη γεμάτη επιτυχίες σεζόν που ολοκληρώθηκε σε ότι αφορά τις ομάδες μικρότερων ηλικιών του ΑΠΟΕΛ, το ενδιαφέρον του Πάολο Τραμετσάνι για τα νεαρά ταλέντα και τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Ιωάννη Κωστή της Νέας Σαλαμίνας αναφέρθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον απολογισμό της ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ: «Η φετινή χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή. Έχουν δουλέψει όλα ρολόι, έχουμε κατακτήσει σχεδόν τα πάντα. Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία του κ. Σάμιου στην ακαδημία. Η εταιρεία βρίσκεται πολύ κοντά μας και μας βοηθά. Ο κύριος Τραμετσάνι θέλει να δουλεύει με μικρούς και για μας είναι πολύ σημαντικό αυτό το πράγμα».

Για τον Γιάννη Κωστή: «Ο Κωστή της Νέας Σαλαμίνας είναι ταλεντάρα. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση ο μικρός. Είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής. Είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να παίξει άνετα σε οποιαδήποτε από τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Έχει απίστευτη τεχνική».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Οι πρόεδροι των ομάδων φωνάζουν, οι παλιοί ποδοσφαιριστές φωνάζουν. Πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα ότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον κόσμο και τον παλμό και να μην ξεχνάμε το οικονομικό κομμάτι. Ειδικά για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ας γίνει μια εξαίρεση. Αν δεν αποσύρουν την κάρτα, ας κάνουν μια εξαίρεση για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ