aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάκης Αντωνίου: «Εκφράζω τον θαυμασμό μου στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα»

Τάκης Αντωνίου: «Εκφράζω τον θαυμασμό μου στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα»

O παλαίμαχος άσσος και προπονητής αλλά και μέλος του ΔΣ του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου μίλησε στον SUPER SPORT. Αναφερόμενος στα θέματα των γαλαζοκιτρίνων τόνισε πως αυτό που μετρά πλέον είναι οι νίκες, αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στις δυο τελευταίες  μετεγγραφές που έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι δηλώσεις του Τάκη Αντωνίου:

Για τις δηλώσεις Πετεβίνου ότι όλες οι ομάδες κάνουν πρωταθλητισμό: «Οι τρεις ομάδες που φαίνεται ότι διεκδικούν πρωτάθλημα είναι οι τρεις που προπορεύονται, ΑΕΚ, Άρης και Απόλλωνας. Οι ΑΕΚ και Απόλλωνας έδειξαν ότι έχουν αδυναμίες στα τελευταία παιχνίδια. Ο Άρης που δεν λάβαμε στα σοβαρά στην αρχή του πρωταθλήματος δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να πάρει πρωτάθλημα. Όποια από τις ομάδες ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση θα έχει και τη δυνατότητα να μπει στην εξάδα χωρίς πολλή διαφορά από τους πρώτους, μπορεί ακόμα και να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Τα δεδομένα των τριών ομάδων, πχ το ΑΠΟΕΛ, τι παίκτες έχει, τι ποδόσφαιρο έπαιξαν και η ομάδα είναι αήττητη τότε το αν συνοψίσεις θα φανεί ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να έχει μια πορεία πολύ καλύτερη από αυτή που είχε μέχρι τώρα. το ίδιο ισχύει και για την Ομόνοια και για την Ανόρθωση. Αυτό που χρειάζονται όμως είναι τα αποτελέσματα για να μπουν στην εξάδα. Γιατί και η Πάφος δείχνει δυνατή».

Για τις μετεγγραφές του ΑΠΟΕΛ: «Πιστεύω είναι καλές μετεγγραφές. Δεν γνωρίζω πολύ καλά τον Έσελινγκ. Σίγουρα θα προσθέσει ακόμα ένα παίκτη στο κέντρο της άμυνας. Μπορεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας όπου μετά τον τραυματισμό του Καρώ φάνηκε η απουσία του. Ο Ζοάο Πέδρο δεν χρειάζεται να παίξει σε όλους τους αγώνες 90λεπτα για να βοηθήσει. Έχει την εμπειρία για να κάνει τη διαφορά ακόμα και αν αγωνιστεί για 30 λεπτά. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ικανός παίκτης είναι στο δημιουργικό κομμάτι. Το να φτάνει η μπάλα στην περιοχή είναι θέμα της ομάδας. Αυτό πιστεύω βελτιώθηκε, δεν είναι τυχαία που πέτυχε 4 γκολ απέναντι στην Ομόνοια. Αν η ομάδα παίξει σωστά τότε όλοι οι παίκτες επωφελούνται».

Θα επηρεάσει το ΑΠΟΕΛ η διακοπή; «Αυτό μπορεί να επηρεάσει και θετικά και αρνητικά. Αν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή για να προετοιμαστούν, να επανέλθουν τραυματίες τότε μόνο όφελος μπορεί να έχει η ομάδα. Δεν είναι μόνο το ΑΠΟΕΛ που δεν έπαιζε το τελευταίο διάστημα. Αμέσως μετά τον αγώνα με την Ομόνοια το ΑΠΟΕΛ είχε αρκετά προβλήματα και πιστεύω θα κάνει καλό αυτό το διάστημα. η ψυχολογία είναι καλή στην ομάδα. Ελπίζω να έχουμε καλό αποτέλεσμα για να συνεχιστεί η πορεία της ομάδας».

Για ατομικές αποδόσεις κάποιον παικτών: «Εμείς δεν αρκούμαστε στο αν ανέβασαν ρυθμούς και αποδόσεις κάποιοι παίκτες. Θέλουμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε νίκες. Αν αρκεστούμε ότι ανέβηκε κάποιος παίκτης, δεν είναι ποτέ αρκετό για το ΑΠΟΕΛ. Το αποτέλεσμα πάντα το θέλεις, αλλά για να το πετυχαίνεις πρέπει να υπάρχει και συνέχεια και να δείξεις ότι έχεις προοπτική».

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Εκφράζω τον θαυμασμό μου στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα. Προσαρμόστηκαν στα αποτελέσματα, είδαν την προσπάθεια των παικτών και της διοίκησης και στήριξαν την ομάδα. Και πρέπει να συνεχίσουν να στηρίζουν ώστε να μπορέσει η ομάδα να τα πάει καλύτερα».

Για το ότι είναι δύσκολο να κάνει κι άλλες μετεγγραφές η ομάδα: «Πιστεύω οποιαδήποτε νέα μετεγγραφή μπορεί να είναι πρόβλημα για την ομάδα. Πήραμε ποδοσφαιριστές για να προσφέρουν στην ομάδα και για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν μέχρι τώρα. Τώρα αρκετοί είναι πιο έτοιμοι για να βοηθήσουν, αν έρθουν νέοι θα προκαλέσει σύγχυση, και θα είναι δυσκολότερο για τον προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ