aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤαυτοποιήθηκαν και ο δράστης και ο μαχαιρωμένος…

Ταυτοποιήθηκαν και ο δράστης και ο μαχαιρωμένος…

Περί ταυτοποίησης των οπαδών ο λόγος. Διαβάζουμε στον ελλαδικό Τύπο: «Αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στην αναγνώριση του δράστη που μαχαίρωσε οπαδό στον αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Πρόκειται για έναν 28χρονο οργανωμένο οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος τραυμάτισε οπαδό της αντίπαλης ομάδας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 7ης Φεβρουαρίου 2016 που είχαν γίνει μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα. Οπαδοί των δύο ομάδων είχαν εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν άγριες συμπλοκές ανάμεσά τους.

Από το βιντεοληπτικό υλικό και αξιοποίηση πληροφοριών προέκυψε ότι δράστης είναι ένας 28χρονος με καταγωγή από την Αλβανία. Οι αστυνομικοί προέβησαν σε έρευνα στο σπίτι του στην Κυψέλη, χωρίς να εντοπιστεί, ωστόσο στο εσωτερικό του βρέθηκε ρουχισμός και καπέλο που φέρεται να φορούσε κατά τη διάρκεια της επίθεσης με μαχαίρι.

Ο νεαρός, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν για επεισόδια σε αθλητικές συναντήσεις και συμπλοκές οπαδών.

Το αιματηρό περιστατικό είχε καταγραφεί κατά τη διάρκεια των «μαχών» σώμα με σώμα, όταν ένας νεαρός οπαδός του Ατρόμητου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Ο τραυματίας μετά τη συρραφή των τραυμάτων είχε κληθεί να καταθέσει στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, όπου συνελήφθη και αυτός καθώς είχε ταυτοποιηθεί ότι εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και συμμετείχε στα επεισόδια».

Με λίγα λόγια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην Ελλάδα που δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, ταυτοποιήθηκαν και ο δράστης και ο μαχαιρωμένος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ