aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα συμβόλαια ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Πάφος FC με την Cablenet και η επόμενη μέρα

Τα συμβόλαια ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Πάφος FC με την Cablenet και η επόμενη μέρα

Η πανδημία του κορωνοϊού φέρνει αλυσιδωτές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, αφού είναι δεδομένο πως σωματεία και τηλεοπτικές πλατφόρμες έχουν τεράστια απώλεια εσόδων. Ήδη στην Ευρώπη μεγάλα δίκτυα προχωρούν σε αναπροσαρμογές συμβολαίων με τις ομάδες και είναι ένα θέμα που πιθανόν θ’ απασχολήσει στο μέλλον και την Κύπρο. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Cablenet, Ανδρέας Παρασκευά επεσήμανε πως δεν πάρθηκε απόφαση, μέχρι στιγμής, για πιθανές αποκοπές χρημάτων προ τις ομάδες.

«Αρχική μας σκέψη είναι πως θα βγούμε αλώβητοι από την πανδημία, να επανέλθει η ηρεμία για να επιστρέψουμε ξανά χωρίς φόβο στους ρυθμούς μας. Όλοι να βάλουμε το λιθαράκι μας για να ξεπεράσουμε πιο σύντομα αυτή την φουρτούνα», ήταν η αρχική τοποθέτηση, ενώ ακολούθως αναφέρθηκε στις αποφάσεις της Cablenet για εξυπηρέτηση των συνδρομητών της.

«Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες. Ως Cablenet προσπαθούμε να συμβάλουμε με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση δίνοντας δωρεάν αναβάθμιση των πακέτων του internet, όλοι δουλεύουν από σπίτι και γι’ αυτό δώσαμε αυτή την αναβάθμιση. Προχωρήσαμε σε μείωση των καναλιών μας στο αθλητικό πακέτο κατά 50%. Είναι λογικό να υπάρξουν απώλειες συνδρομητών. Έκλεισαν επιχειρήσεις, πολλοί έχασαν σημαντικά εισοδήματα και είναι αναπόφευκτο αυτό όσον αφορά τα αθλητικά κανάλια καθώς το internet όλοι το χρειάζονται. Μόνο 4.95 είναι η τιμή για το αθλητικό και δημιουργήσαμε ζώνες για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους φίλους της πετόσφαιρας με αγώνες σε επανάληψη και αφιερώματα».

Η πανδημία του κορωνοϊού αναπόφευκτα επηρεάζουν και το ποδόσφαιρο παγκόσμια. Ήδη σε όλη την Ευρώπη συζητείται το θέμα των συμφωνιών των ομάδων με τις τηλεοπτικές πλατφόρμες και κατά πόσο θα προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή των συμβολαίων. Από πλευράς Cablenet ο Ανδρέας Παρασκευά σημείωσε πως δεν πάρθηκε καμία τέτοια απόφαση, μέχρι στιγμής: «Δεν πάρθηκε απόφαση για πιθανές αποκοπές χρημάτων προ τις ομάδες και αναφέρομαι σε ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και Πάφο. Για την β΄ κατηγορία έχουμε προπληρώσει Ερμή και Καρμιώτισσα. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και όταν έχουμε τελεσίδικες αποφάσεις θα μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε την επόμενη μέρα. Χάνονται καθημερινά ζωές, υπάρχει ανασφάλεια και το πρώτο μέλημα είναι να βγούμε από αυτή την φουρτούνα. Όταν έρθει η ώρα να μπούμε σε επαφές με τις ομάδες θα το κάνουμε με γνώμονα το συμφέρον και των δύο πλευρών όχι μόνο το δικό μας. Η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια και θα πρέπει να το αντιληφθούμε. Οι ομάδες έχασαν εισοδήματα όπως και οι τηλεοπτικές πλατφόρμες».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ