aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα (πολλά) διαιτητικά λάθη στο ΑΠΟΕΛ – Πάφος FC, η φάση και το πρόσωπο

Τα (πολλά) διαιτητικά λάθη στο ΑΠΟΕΛ – Πάφος FC, η φάση και το πρόσωπο

Ο διαιτητής του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Πάφος FC, Νικόλας Νεοκλέους, υπέπεσε σε λάθη προκαλώντας τον εκνευρισμό των παικτών και των δύο ομάδων. Γενικώς, δεν έβγαλε σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε, την απαιτούμενη προσωπικότητα ώστε να κερδίσει τον σεβασμό για τις αποφάσεις του. Αποκορύφωμα ήταν να φορτωθούν σχεδόν οι πάντες στον αγωνιστικό χώρο νεύρα, με την αποβολή του Τραμετσάνι να καταγράφεται στο 33’.

Ένα λεπτό καθυστέρηση έδειξε στο πρώτο μέρος, χρόνος πάρα πολύ λίγος. Σωστά υπέδειξε πέναλτι στο 64΄, ενώ στην ίδια φάση οι παίκτες της Πάφου διαμαρτυρήθηκαν για μη τήρηση του fair play. Ο Καρό έπρεπε να τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη, καθώς έκανε δύο φορές απόπειρα να κτυπήσει με το κεφάλι τον Τάαμαρι.

Διαβάστε επίσης: Ο «φονιάς» των μεγάλων, νίκησε τον ΑΠΟΕΛ στο «σπίτι» του (vid & pics)

Στο 45’ κακώς δεν έδωσε φάουλ στον ΑΠΟΕΛ σε καλή θέση, αφού η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Σιρόκ. Στο 46’ ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι με τον Τάαμαρι, όμως ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ για χέρι του Ιορδανού, κρίνοντας ότι έπεσε εύκολα ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Κακώς δόθηκε επιθετικό φάουλ για «θέατρο» του Ράκελς στο 75’, αφού η επαναληπτική προβολή της φάσης έδειξε ότι ο Βάτερμαν ανέτρεψε τον παίκτη της Πάφου.

Διαβάστε επίσης: Το επεισόδιο, η ποινή στον Τραμετσάνι και οι δύο απώλειες του ΑΠΟΕΛ (pics)

Το πρόσωπο του αγώνα

Ο Ανγούλο για όσο διάστημα βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, δεν σταμάτησε να τρέχει. Από τα πόδια του βραχύσωμου παίκτη ξετυλίχθηκαν οι πλείστες επιθετικές ενέργειες της Πάφος FC, που αποτέλεσε έτσι σημείο αναφοράς στη μεσοεπιθετική γραμμή. Επισφράγισε την πολύ καλή του εμφάνιση με γκολ, το έβδομο στο τρέχον πρωτάθλημα. Είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του (ο Νέμετς πέτυχε οκτώ).

Διαβάστε επίσης: Ένταση, φωνές και αποβολή του Τραμετσάνι  

Η καθοριστική φάση

Επιλέγουμε αυτήν που καταγράφηκε στο 65ο λεπτό. Ο ΑΠΟΕΛ, τέσσερα λεπτά με το δεύτερο γκολ που δέχθηκε, είχε τη χρυσή ευκαιρία για να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα, αλλά ο Μολ έπεσε στη δεξιά του γωνία, νικώντας τον Μοράις σε εκτέλεση πέναλτι. Ο αρχηγός των γηπεδούχων και ρέκορντμαν πλέον συμμετοχών αστόχησε σε πέναλτι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ