aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤα «παράθυρα» μετεγγραφών για τις κυπριακές ομάδες με άνεργους και δανεικούς

Τα «παράθυρα» μετεγγραφών για τις κυπριακές ομάδες με άνεργους και δανεικούς

Η τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου στην Κύπρο επεφύλαξε αναμενόμενες κινήσεις από τις κυπριακές ομάδες αλλά και εκπλήξεις. Η αποχώρηση του Φράνσις Ουζόχο από τον ΑΠΟΕΛ και η συμφωνία του Νιγηριανού με την Ομόνοια ήταν η πιο πρόσφατη κίνηση που σήκωσε σκόνη, όμως δεν βάζουμε το χέρι στη φωτιά ότι θα είναι και η τελευταία.

Άλλωστε, η προκήρυξη της ΚΟΠ αφήνει ανοικτό παράθυρο ενίσχυσης στις ομάδες με άνεργους ποδοσφαιριστές μέχρι και τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Παρασκευής (3/9). Άνεργοι ποδοσφαιριστές είναι όσοι δεν διατηρούν συμβόλαιο από τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου. Στην κατηγορία αυτή εμπίπτει, για παράδειγμα, ο Γκάγιας Ζαχίντ. Ξεκαθαρίζουμε πως οι κυπριακές ομάδες έχουν δικαίωμα απόκτησης άνεργων παικτών που δεν ήταν εγγεγραμμένοι προηγουμένως στα μητρώα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Απ’ εκεί και πέρα, δηλαδή από τις 00:01 και του Σαββάτου (4/9) οι κυπριακές ομάδες έχουν δικαίωμα απόκτησης με τη μορφή δανεισμού ποδοσφαιριστών του καταλόγου Α, οι οποίοι είναι ήδη εγγεγραμμένη στην Κυπριακή Ομοσπονδία μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου. Δηλαδή, ανήκουν σε άλλη κυπριακή ομάδα. Το μετεγγραφικό παράθυρο κλείνει οριστικά στις 30 Σεπτεμβρίου. Από τις 24 του μήνα έως και το τέλος του τρέχοντος η μοναδική προϋπόθεση μετεγγραφής είναι με δανεισμό από κυπριακή ομάδα σε άλλη παικτών του καταλόγου Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ