aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Τα παιδιά είχαν φοβία…»

Ο Γιώργος Κοσμά μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM για το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, που σημειώθηκε προψές απέναντι στον Ερμή (4-1). Όπως εξήγησε ήταν πολύ σημαντικό το τρίποντο, όχι μόνο επειδή ήταν απαραίτητη για να παραμείνουν ζωντανές οι ελπίδες παραμονής, μα και για λόγους ψυχολογίας.

«Μετά από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, η ομάδα ήρθε σε δύσκολη θέση, τα παιδιά ήταν προβληματισμένα και είχαν φοβία για το μέλλον. Προσπαθήσαμε να ανυψώσουμε το ηθικό και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι όλα εξαρτώνται από εμάς», δήλωσε ο Κύπριος προπονητής, ο οποίος αναφέρθηκε στο δύσκολο ματς με την Πάφος FC, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:15). «Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να τη νίκη για να έχουμε την τύχη στα πόδια μας κόντρα στην Αλκή». Όσο για τα αγωνιστικά, όπως είπε θα επιστρέψει ο Ουντόζι, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι τιμωρημένος ο Αμπαρτζουμιάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ