Τα μάτια πάνω στον Λαμπάν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες προπονήσεις όσον αφορά τον Βανσάν Λαμπάν και κατά πόσο θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Γιώτη Εγκωμίτη για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Αν ο έμπειρος μέσος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δεν θα ρισκάρουν στον Εθνικό με τον κίνδυνο να τον χάσουν για περισσότερο χρονικό διάστημα. Ο Λαμπάν είναι μία πολύτιμη μονάδα και είναι σημαντικό να παίξει όταν θα είναι 100% έτοιμος.

Για την ώρα άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να προκύπτουν στην ομάδα της Άχνας, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα θα είναι η πρώτη εντός έδρας και αυτό είναι άλλο ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, για να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ταυτόχρονα σε περίπτωση επιτυχίας η ομάδα θα φθάσει τους επτά βαθμούς και θα είναι ό,τι καλύτερο, καθώς από νωρίς θα μπορέσει να βάλει βάσεις για παραμονή, ενώ παράλληλα θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία.

Συν τοις άλλοις θα στείλει και στους αντιπάλους της το μήνυμα ότι δεν επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία για να έχει ρόλο κομπάρσου αλλά για να μείνει. Παρά το χαμηλό μπάτζετ η δουλειά που γίνεται άρχισε να φέρνει αποτελέσματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ